ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΤΑΧΙ ΚΩΣΤΑΡΑΣ

Η επιχείρηση μας είναι οικογενειακή, ιδρύθηκε το 2002 από τον πατέρα μου και συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα. Ο στόλος μας αποτελείται από 12 ταξί και 1 mini bus, με έδρα την Μαγνησία. Σκοπός μας είναι να μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο ασφαλείς μετακινήσεις.

Μπορείτε απο την ιστοσελίδα μας να μας γνωρίσετε αναλυτικά και να έρθετε εύκολα και απλά σε επικοινωνία μαζί μας.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

24ώρη εξυπηρέτηση

Δεν κλείνουμε ποτέ, και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κλείσετε το ταξίδι σας 365 ημέρες το χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα. Κάντε κράτηση χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας.

Έμπειρους οδηγούς

Κάθε οδηγός μας είναι εκπαιδευμένος στο να διασφαλίσει ότι το ταξίδι σας θα να είναι ασφαλές και όσο το δυνατόν πιο άνετο και χαλαρωτικό, μέσα από μια φιλική σχέση και ευγενική επικοινωνία.

Πολυτελή οχήματα

Τα αυτοκίνητά μας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή υποδομή σε χώρους και εργονομία. Είναι εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα μέσα ώστε να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή πολυτέλεια για ένα ευχάριστο ταξίδι.

Άνεση στο ταξίδι

Οι οδηγοί μας θα διαπιστώσετε ότι θα σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα και χωρίς άγχος. Θα τους βρείτε να σας περιμένουν στο σημείο παραλαβής, έτοιμοι να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τις αποσκευές σας.

Υπεύθυνες συμφωνίες

Είμαστε ξεκάθαροι εκ των προτέρων για τις συμφωνίες μας και σαφείς για τις όποιες χρεώσεις. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ανησυχείτε για τυχόν κρυφές χρεώσεις μετά την κράτηση γιατί δεν θα υπάρξουν.

Αξιοπιστία

Είμαστε αξιόπιστοι και συνεπείς για κάθε μας μετακίνηση. Προσφέρουμε την δυνατότητα να μην διακοπεί για κανένα λόγο η μετακίνηση σας, για όποιο τυχόν πρόβλημα προκύψει κατά την πορεία.